MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Umyj pomarańczę i zetrzyj z niej skórkę. Staraj się zetrzeć...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy dżem z rabarbaru. Poznaj niezawodny przepis na dżem rabarbarowy z dodatkiem pomarańczy. Tak pyszny, że palce lizać

Dżem z rabarbaru. Krok 2

Umyj pomarańczę i zetrzyj z niej skórkę. Staraj się zetrzeć tylko wierzchnią pomarańczową warstwę, nie naruszając białej skórki.

Zobacz również

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz